Tropisch en Oosters decor

Een stukje jungle met tropische vogels.

Tropisch decor met flamingos en kleurrijke papagaaien, welke zich vrij kunnen bewegen, geeft u uw gasten de illusie, dat zij bij het zien van ons "TROPISCH VOGELDECOR" een levensecht tropisch regenwoud voor zich hebben. Met talloze tropische (kunst)planten, palmbomen, rotspartij met waterval en vijver en vele andere decoratiematerialen krijgt deze vogel-jungle een ware exotische uitstraling.

Door de variabele opstelling van het decor kunnen de afmetingen op uw verzoek variëren van 20 tot zelfs 40 m2;. Wij kunnen het geheel voor u sfeervol uitlichten en voorzien van een toepasselijk junglegeluid op de achtergrond.

Maximaal 5 uur.


Oosters decor met kamelen

Oosters decor laat Uw gasten tijdens een "Oosters feest" eens kennismaken met onze kamelen. Uw gasten wanen zich in het decor van het '1001nacht' sprookje als onze kamelen ten tonele verschijnen, en een ritje op een kameel is een ervaring die Uw feest onvergetelijk zal maken. De begeleiders in Oosterse outfit maken het beeld compleet. Ook hier zal een foto een blijvende herinnering zijn.

Maximaal 4 uur.


Enige sugesties

Beurspresentaties
Safari en Tropicalparty’s
Recepties
Open dagen
Oosters feesten
Overdekte winkelcentra,
Verzorgingstehuizen
Carribean of Safari themafeest


(C) 2003 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken