De Weekend Quiz Show

De Weekend Quiz Show

Humor, gekkigheid en entertainment zijn trefwoorden voor deze geweldige muziek-en spelletjesshow. In een avondvullend programma neemt quizmaster Rinus je mee naar een ouderwets avondje gezelligheid waar je niet voor thuis blijft!
In een hoog tempo volgen bekende spelletjes elkaar op die afgewisseld worden door optredens van “bekende artiesten” en muziek van DJ Pierre(“Wat hebben ze gewonnen?”)
Wat te denken van de zenuwslopende spiraal uit de shows van Willem Ruis en de marmottenbak uit de Wiekentkwis.“Raad de Plaat” en “Rad van Fortuin”

Maar ook meer intelligentere spelletjes als “Raad de Plaat” en “Rad van Fortuin” zullen tijdens deze show gespeeld worden met het publiek. De show werkt volgens een afvalsysteem waardoor aan het eind van de avond uiteindelijk 1 winnaar zal overblijven die een dvd-speler verdient!
Natuurlijk ligt de nadruk op de lol en de gekkigheid, maar de spelletjes creëren een enorme saamhorigheid en gezelligheid onderling, waardoor het gewoon één grote familie wordt. Geluid, licht, decor, presentator/zanger/entertainer en deejay geprogrammeerd binnen een vier uur durende show voor iedereen!


Wat nog meer!

-4 uur durend programma zonder pauze
-quizmaster Rinus Ruis presenteert de luchtige spelletjes: Raad de Plaat, De Spiraal, De Marmottenbak en het Rad van Fortuin(inclusief verkiezing Leontien van de bordjes…)
-3 optredens van 30 minuten door de Quizmaster die zich weer heeft verkleed als artiest
-DJ Pierre draait de lekkerste hits tussendoor
-Prijzenpakket(waaronder de DVD speler voor de winnaar van de quiz)
-Geluids- en lichtinstallatie

De show kan uitgebreid worden met bekende artiesten, gepaste acts en catering!


Klik op de foto voor meer info

1001 Nacht Entertainment Evenement 1001 Nacht Entertainment Evenement gestileerd in de sfeer van het thema 1001 Nacht. Uw omgeving is veranderd in een sprookje. U kan uit verschillende Oosters ge nspireerde acts een pakket samenstel...De Weekend Quiz Show Humor, gekkigheid en entertainment zijn trefwoorden voor deze geweldige muziek-en spelletjesshow. In een avondvullend programma neemt quizmaster Rinus je mee naar een ouderwets avondje gezelligheid...Dinnershow, diner, dinnerparty, theaterdiner Dinnershow: Artiesten-evenementen.nl offreert u of uw bedrijf, organisatie de gelegenheid een Dinnershow, dinnerparty, theaterdiner samen te stellen naar uw smaak, wens en budget. Wij komen uiteraa...Evenementencircus Circus Evenement Circusfeest Evenementencircus Circus Evenement Circusfeest Circus Entertainment Circusentertainment, Evenementencircus, Circus Attracties Circusattracties Circus Decor Circus Evenementen Circustenten Variété A...Hollandse Feestavond Amsterdamse avond, Amsterdamse feest, Hollandse feestavond, Amsterdams feest, Hollandse avond allemaal verschillende namen waar u één ding mee bedoelt. U wilt gewoon een Nederlands feest met hoofdz...Indonesisch feestavond Indonesisch feestavond Artiesten-Evenementen.nl kan een geheel verzogd feest voor u samenstellen en vervolmaken met een uitstekend Indonesisch buffet, orkest, dans, muziek en kookdemonstratie. Een ...Mini-Concerten Bekende artiesten als Rene Froger, Frans Bauer, lee Towers of Gerard Joling. brengen u een Mini-Concert. Dit is uiteraard een prachtig cadeau voor uw medewerkers en voor uw relaties. Een vaste bege...Tropical shows, Tropische show, Caribische show Steelbands, Latin bands, Salsa Bands, Caribisch Dans & Looporkest, Spaanse & Latijns Amerikaanse muziek, Tropisch decor en meer! Artiesten-Evenementen.nl biedt u een uitgebreid pakket van Tropische...
(C) 2003 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken