Het Nieuwe Trio

Het Nieuwe Trio

Het Nieuwe Trio” brengt een aaneenschakeling van Nederlandse liederen, conferences, humor, cabaret waar het publiek zich bijzonder mee zal amuseren. Geen moment van verveling is mogelijk. Een traan, maar dan wel van weemoed en nog eerder van het lachen, zal ontluiken. Een waarlijk Circus en de extase van de Rock & Roll!
Zij kunen u een gepast lied componeren en als extra optie op CD zetten.

“Het Nieuwe Trio” brengt u ongecompliceerde amusement.

De unieke combinatie van drie talenten Clous van Mechelen, Nick van Gasteren en Tom Kwakernaat heeft het in zich om u rustig de vraag te kunnen stellen: “Wilt u een feest in de zaal”?


“Het Nieuwe Trio” kan tevens voor de gelegenheid een lied, aubade schrijven. Het lied wordt dan door allen meegezongen. Daarnaast kan er een CD opname worden verzorgd, hetzij vooraf, hetzij tijdens de uitvoering. Uiteraard live begeleid door “Het Nieuwe Trio”. De locatie kan tevens voor u worden geregeld.


Klik op de foto voor meer informatie

Creatie Acts Artiesten-Evenementen.nl brengt u ontwerpen en ontwikkelt uitzonderlijke creatieve acts / concepten, gericht op beeld en beweging. Zij resulteren in opvallende en spraakmakende uitvoeringen. Perfor...Direct Klaar Fotomarketing Direct Klaar Fotomarketing De direct Klaar Foto's worden door onze fotografen op de locatie bewerkt om af te drukken. Zo geeft u op een spontane manier uw gasten een leuke herinnering mee aan dit b...Drums & Percussie Show Dutch drums percussiongroep is een optelsom van jaren ervaring in diverse rockbands en percussie groepen, waardoor beide muzikale stromingen doorklinken in de muziek van Dutch Drums. De muziek kan ...Het Nieuwe Trio Het Nieuwe Trio brengt een aaneenschakeling van Nederlandse liederen, conferences, humor, cabaret waar het publiek zich bijzonder mee zal amuseren. Geen moment van verveling is mogelijk. Een traan...Meneer Van Dijck Meneer Van Dijck een mimespeler met karakteristieke mime acts reeds gezien van hier tot over de grens. Een beetje gek, maar op een aangename manier met een rationele denkwijze. Situaties worden sne...Paparazzi Animaties Acts Foto Act Animatie Paparazzi Animaties Acts Foto Act Animatie De Paparazzi brengen u, indien gewenst, verschillende typetjes. Uiteraard de originele Paparazzi Foto Act, maar ook kunnen zijn optreden als ober, bouwvak...Paparazzi Foto Act Paparazzi Foto Act Een verrassende ontvangst voor uw gasten. Deze humor en entree act werkt zeer ontwapenend bij elk feest en evenement. Uitgerust met diverse camera"s, flitslampen, lange regenjass...Para Demonstratie Parachutisten Demonstratie Show Para Demonstratie Parachutisten Demonstratie Show Parateam Surprise. U wil graag een exclusieve opening, een kick off, uw nieuw logo presenteren, een reclame campagne of gewoonweg iets extra's bij ...Product Promotie Productpromoties Product Promotie Productpromoties Artiesten-Evenementen.nl verzorgt en ontwikkeld voor u opvallende, effectieve en gepaste product promotie. Het gehele traject dat nodig is om uw product promotie c...Robot Acts Robotact Robot Acts Robotact Een fantastische act die u en uw gasten zal verrassen bij uw evenement. Onze vriendelijke Robot Man komt zo uit de Enterprise. U zal ge mponeerd zijn door de uitmuntende outfit...Sensationele Acrobatiek Acrobatiek Duo heeft voor festivals, maar ook voor beurzen, bedrijfsopeningen, bedrijfspresentaties een sensationeel en speciaal programma gemaakt. Dit mobiele, vrijstaande, trapezestellage vormt ...
(C) 2003 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken