Creatie Acts

Creatieve Acts Creatieve Concepten

Artiesten-Evenementen.nl brengt u ontwerpen en ontwikkelt uitzonderlijke creatieve acts / concepten, gericht op beeld en beweging. Zij resulteren in opvallende en spraakmakende uitvoeringen. Performances, acts en shows. De conceptontwerpen zijn absoluut uniek. Toch zijn ze flexibel te gebruiken. Vormgeving en inhoud zijn op inventieve wijze aan te passen aan de specifieke wensen en bedoelingen van opdrachtgevers. Steeds geïnspireerd en beïnvloed door de situatie en omstandigheden ter plekke.

De uitvoeringen zijn vrijwel op iedere locatie te realiseren. De plaats is vaak medebepalend voor de invulling van de voorstelling. De duur varieert van 3 - 30 minuten. Daarnaast kan men ook voor een avondvullende show(s) kiezen.

De optredens zijn gericht op: bedrijfsopeningen, slotmanifestaties, Theater uitdagen, beurzen, bedrijfsfeesten, discotheken, TV, congressen, etc. De reacties over de creaties zijn: spectaculair; artistiek; veelzijdig; een genot voor het oog; sfeerrijk; boeiend; verrassend; supermuzikaal; technisch hoogstaand.

Voor elke nieuwe creatie dient men rekening te houden met uitgebreide voorbereiding.Klik op de foto voor meer informatie

Creatie Acts Artiesten-Evenementen.nl brengt u ontwerpen en ontwikkelt uitzonderlijke creatieve acts / concepten, gericht op beeld en beweging. Zij resulteren in opvallende en spraakmakende uitvoeringen. Perfor...Direct Klaar Fotomarketing Direct Klaar Fotomarketing De direct Klaar Foto's worden door onze fotografen op de locatie bewerkt om af te drukken. Zo geeft u op een spontane manier uw gasten een leuke herinnering mee aan dit b...Drums & Percussie Show Dutch drums percussiongroep is een optelsom van jaren ervaring in diverse rockbands en percussie groepen, waardoor beide muzikale stromingen doorklinken in de muziek van Dutch Drums. De muziek kan ...Het Nieuwe Trio Het Nieuwe Trio brengt een aaneenschakeling van Nederlandse liederen, conferences, humor, cabaret waar het publiek zich bijzonder mee zal amuseren. Geen moment van verveling is mogelijk. Een traan...Meneer Van Dijck Meneer Van Dijck een mimespeler met karakteristieke mime acts reeds gezien van hier tot over de grens. Een beetje gek, maar op een aangename manier met een rationele denkwijze. Situaties worden sne...Paparazzi Animaties Acts Foto Act Animatie Paparazzi Animaties Acts Foto Act Animatie De Paparazzi brengen u, indien gewenst, verschillende typetjes. Uiteraard de originele Paparazzi Foto Act, maar ook kunnen zijn optreden als ober, bouwvak...Paparazzi Foto Act Paparazzi Foto Act Een verrassende ontvangst voor uw gasten. Deze humor en entree act werkt zeer ontwapenend bij elk feest en evenement. Uitgerust met diverse camera"s, flitslampen, lange regenjass...Para Demonstratie Parachutisten Demonstratie Show Para Demonstratie Parachutisten Demonstratie Show Parateam Surprise. U wil graag een exclusieve opening, een kick off, uw nieuw logo presenteren, een reclame campagne of gewoonweg iets extra's bij ...Product Promotie Productpromoties Product Promotie Productpromoties Artiesten-Evenementen.nl verzorgt en ontwikkeld voor u opvallende, effectieve en gepaste product promotie. Het gehele traject dat nodig is om uw product promotie c...Robot Acts Robotact Robot Acts Robotact Een fantastische act die u en uw gasten zal verrassen bij uw evenement. Onze vriendelijke Robot Man komt zo uit de Enterprise. U zal ge mponeerd zijn door de uitmuntende outfit...Sensationele Acrobatiek Acrobatiek Duo heeft voor festivals, maar ook voor beurzen, bedrijfsopeningen, bedrijfspresentaties een sensationeel en speciaal programma gemaakt. Dit mobiele, vrijstaande, trapezestellage vormt ...
(C) 2003 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken