Kerstmannenorkest Mister X-mas Dixieland Trio X-ma

Kerstmannenorkesten

Kerstmannenorkest Kerstmannen looporkest de kerst Dixieland Band Mister X-mas Dixieland, Trio X-mas Dixie Swing en The DixieMates. Bij velerlei gelegenheden wordt gevraagd om een ambulante, muzikale act. Dit mobiel Kerstmannenorkest' slaat bij het publiek altijd aan. Zowel in een restaurant, in een casino, in een winkelcentrum of tijdens een personeelsevenement zal het inzetten van een 'looporkest', in welke vorm dan ook, zeer zeker bijdragen aan het totale programma.
De Kerst Dixieland bands voelen zich altijd thuis op iedere gelegenheid en weten er de juiste sfeer te creëren.
Het orkest heeft ruime ervaring in binnen- en buitenland en bestaat uit professionele muzikanten.
Zij hopen u dan ook rond de kerst te ontmoeten!

Kinderen en ouders zullen verbaasd zijn!

Onze Muzikale Kerstman is een verrassende verschijnen. Een echte allround entertainer voor iedereen. Kinderen en ouders, toeschouwers zullen verbaasd zijn van zijn kunsten.
Deze mobiele en muzikale Kerstmanact is geschikt voor alle uw Kerstevenementen en Kerstfeesten.
Onze Muzikale Kerstman is uitermate geschikt voor ontvangst, bij uw winkelcentrum, op uw Kerstmarkt, braderie, personeelsfeest, winterfair, …. Noemt u maar op.
Mister X-mas Dixieland brengt kerstmuziek die iedereen kent van radio en TV. Hij neemt geen pauze is perfect gekleed als kerstman maar kan ook als in Dickens outfit verscheinen op uw Dickens Festival.

Contactformulier